ΣΠΕΣΙΑΛ ΑΦΡΑΤΗ πολύ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΤΟΥΡΤΑ ΧΙΟΝΟΥΛΑ!!!
Και η ΣΥΝΤΑΓΉ:::
Υλικά και Εκτέλεση Παντεσπάνι:
5 αυγά,
125 γρ ζάχαρη,
155 γρ αλεύρι Φαριναπ,
1 βανίλια!
Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη!
Σταματάμε το μίξερ και ρίχνουμε σιγα-σιγα το αλεύρι κοσκινισμένο και την βανίλια!!
Βάζουμε λαδόκολλα σε πυρέξ η ταψί(26ν) ρίχνουμε το μείγμα και το ψήνουμε στους 180 β προθ αντιστ μεσαία σχάρα για 35 λεπτά!
Το βγάζουμε από το φούρνο και το αφήνουμε να κρυώσει!
Στην συνέχεια το κόβουμε!!
Πεθερά Στέφανου Κασσελάκη: «Και o άλλος μου γιος είναι ομοφυλόφιλος» – Στηρίζει τον Στέφανο σε κάθε τoυ απόφαση
Νέο διαζύγιο-«βόμβα»: Χώρισε η πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια 10 χρόνια μετά τον παραμυθένιο γάμο
Καίτη Γαρμπή: Έβαψε τα μαλλιά της στην πιο απίθανη βυσσινί απόχρωση
«Ουρλιάζουν» από ευτυχία, γεμίζουν με χρήμα: 4 ζώδια που κλείνουν δυναμικά τον Ιανουάριο!