Συνταγή

Θυμίζουν τη συνταγή των γιαγιάδων: Τα πιο αφράτα κεφτεδάκια από τον Λευτέρη Λαζάρου και το κόλπο που τα απογειώνει

Ο Λευτέρης Λαζάρου είναι ο μάστερ σεφ στα θαλασσινά αλλά όχι μόνο ! Μοιράστηκε μαζί μας την πιο λαχταριστή συνταγή
Θυμίζουν τη συνταγή των γιαγιάδων: Τα πιο αφράτα κεφτεδάκια από τον Λευτέρη Λαζάρου και το κόλπο που τα απογειώνει

Ο Λευτέρης Λαζάρου είναι ο μάστερ σεφ στα θαλασσινά αλλά όχι μόνο ! Μοιράστηκε μαζί μας την πιο λαχταριστή συνταγή για κεφτεδάκια.

Υλικά για τα κεφτεδάκια μας
1 kg βόειος κιμάς

– 200 g ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

– 100 ml ελαιόλαδο

– 450 g ψίχα μπαγιάτικου ψωμιού, που έχετε μουλιάσει σε γάλα

– 1 κουτ. της σούπας πελτές τομάτας

– 1 κουτ. της σούπας μαντζουράνα, ψιλοκομμένη

– 1 κουτ. του γλυκού γλυκιά πάπρικα

– 2 αυγά

– 2 κουτ. της σούπας δυόσμος, ψιλοκομμένος

– 1 κουτ. της σούπας αλάτι

– 1/2 κουτ. της σούπας πιπέρι

– αλεύρι για όλες τις χρήσεις

Προτεινόμενο Άρθρο 4 ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να γίνεται πιο εύκολη το 2025 4 ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να γίνεται πιο εύκολη το 2025

– ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Για το ντιπ

– 200 g γιαούρτι

– 200 g φέτα

– 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη

– 1 αγγούρι χωρίς τους σπόρους

– 1 κουτ. της σούπας δυόσμος, ψιλοκομμένος

– 1/2 κουτ. της σούπας αλάτι

– 1/3 κουτ. της σούπας πιπέρι

Δείτε την εκτέλεση

Τελευταία Νέα