Πατσάς – Το καλύτερο πιάτο ύστερα από ένα ξενύχτι
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μοσχαρίσια κοιλιά.
Μοσχαρίσιο πόδι.
Ξεκινάμε το βράσιμο με ένα κρεμμύδι για να μη μυρίζει καθόλου.
Έπειτα το αφαιρούμε με σουρωτή κουτάλα.
Το ψιλοκόβουμε και το ξαναβάζουμε μέσα στην κατσαρόλα .
Κατόπιν προσθέτουμε λίγο λάδι, ούτε μισό κουταλάκι αλεύρι που είναι αρκετό, αλάτι, πιπέρι στο τηγάνι και το ρίχνουμε και αυτό στην κατσαρόλα.
Στη συνέχεια τα ανακατεύουμε καλά και γρήγορα και στο τέλος ρίχνουμε ξίδι και σκόρδο.
Eκτακτη ενημέρωση για όσους έχουν λoγαριασμό σε Alpha Bank, Εθνική, Πειραιώς
Πώς πέθανε ξαφνικά ο 17χρονος αθλητής του τζούντο – Το βράδυ είχε μείνει σε σπίτι φίλου του στην Αρτέμιδα
BόμBα με τον θάvατo του Βασίλη Καλογήρου – H μεγάλη αvατpoπή
Τα είπε όλα για την Καρυστιανού: Γιατί ο πρώην σύζυγος της δεν είναι ποτέ στο πλευρό της