Πατσάς – Το καλύτερο πιάτο ύστερα από ένα ξενύχτι
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μοσχαρίσια κοιλιά.
Μοσχαρίσιο πόδι.
Ξεκινάμε το βράσιμο με ένα κρεμμύδι για να μη μυρίζει καθόλου.
Έπειτα το αφαιρούμε με σουρωτή κουτάλα.
Το ψιλοκόβουμε και το ξαναβάζουμε μέσα στην κατσαρόλα .
Κατόπιν προσθέτουμε λίγο λάδι, ούτε μισό κουταλάκι αλεύρι που είναι αρκετό, αλάτι, πιπέρι στο τηγάνι και το ρίχνουμε και αυτό στην κατσαρόλα.
Στη συνέχεια τα ανακατεύουμε καλά και γρήγορα και στο τέλος ρίχνουμε ξίδι και σκόρδο.
«Κόκκινος» Συναγερμός Τώρα: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ολόκληρη η Θεσσαλονίκη τις επόμενες μέρες – Τι περιμένουν να συμβεί
Μεγάλος Σεισμός Τώρα: Ισχυρή σεισμική δόνηση 6,1 Ρίχτερ πριν λίγο
ΣOK με φωτιές στο Χόλιγουντ: Η στιγμή που σφυροκοπούν ανελέητα ολόκληρες περιοχές γεμάτες βίλες – Δεiτε Ιίνe Bivτεo & τpoμακτικές εικόvες από τη ΝΑSΑ
«Όταν έρχεται αυτή η Αρρώστια… Εκατομμύρια άνθρωποι»: Η Mάχη του Αλέξη Κούγια με τον Kαρκivo και το μήνυμά του