Πατσάς – Το καλύτερο πιάτο ύστερα από ένα ξενύχτι
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μοσχαρίσια κοιλιά.
Μοσχαρίσιο πόδι.
Ξεκινάμε το βράσιμο με ένα κρεμμύδι για να μη μυρίζει καθόλου.
Έπειτα το αφαιρούμε με σουρωτή κουτάλα.
Το ψιλοκόβουμε και το ξαναβάζουμε μέσα στην κατσαρόλα .
Κατόπιν προσθέτουμε λίγο λάδι, ούτε μισό κουταλάκι αλεύρι που είναι αρκετό, αλάτι, πιπέρι στο τηγάνι και το ρίχνουμε και αυτό στην κατσαρόλα.
Στη συνέχεια τα ανακατεύουμε καλά και γρήγορα και στο τέλος ρίχνουμε ξίδι και σκόρδο.
Ανείπωτη τραγωδία: Νεκρός 17χρονος – «Έσβησε» ενώ βρισκόταν με..»
Τατιάνα Στεφανίδου: Η απόλυτη ανατροπή – Από τον ΑΝΤ1 στον ΣΚΑΪ!
Ο Γιώργος Λιάγκας για την παίκτρια του Big Brother που συμμετέχει στην εκπομπή του – «Δεν την έχω δει ποτέ στη ζωή μου»
Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που η νταλίκα πατάει την ατύχη 47χρονη ναυτικό – Πpοσοχή σκλnρές εικόνες