Η συνταγή είναι της κας Marina Hatzidaki
Υλικά
3 μεγάλες μελιτζάνες φλάσκες
2-3 μέτριες πατάτες
Σάλτσα ντομάτας ψημένη με κρεμμύδι και σκόρδο
Μοτσαρέλα
Ρεγκάτο
Γκούντα
Αλάτι
Πιπέρι
Βασιλικός
Εκτέλεση
Κόβουμε τις μελιτζάνες και τις πατάτες σε χοντρές ροδέλες.
Τις αλατοπιπερώνουμε, τις ραντίζουμε με ελαιόλαδο και τις ψήνουμε σε λαδόκολλα για μισή ώρα.
Από πάνω σε κάθε μελιτζάνα και πατάτα, προσθέτουμε μία κουταλιά της σούπας σάλτσα ντομάτας και πασπαλίζουμε με τα τυριά.
Επαναφέρουμε στο φούρνο και ψήνουμε για 10 με 15 λεπτά, μέχρι να λιώσει και να ροδοκοκκινίσει το τυρί, στους 200 με 220 βαθμούς, ανάλογα με τον φούρνο.
Η γεύση τους είναι μοναδική! Λουκουμάκι!!
Ανησυχία στις Βούτες Ηρακλείου: Εκκενώνονται τουλάχιστον τέσσερα σπίτια μετά τις ρωγμές – Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η περιοχή, λέει ο Λέκκας
Ευxάριστα νέα στην ελληνική showbiz: Επιβεβαιώθnκαν οι φńμες – Έγκυoς αγαπnμένη και γνωστń ηθοποιός – Έτσι το αvακοίνωσε
Κ. Μητσοτάκης: «Πώς έσωσα τον γάμο μου με τη Μαρέβα – Το διαζύγιο δεν είναι η εύκολη λύση»
Γιώργος Παπαδάκης: Με δάκρυα στα μάτια ανακοίνωσε το τέλος του «Καλημέρα Ελλάδα» μετά από τρεις δεκαετίες