Συνταγή

Εξαιρετική σοκολατόπιτα με βουτυρόκρεμα από ζαχαρούχο

ΥΛΙΚΑ 4 αυγα, 100 γραμμαρια ζαχαρη, 400 ml γαλα φρεσκο,
Εξαιρετική σοκολατόπιτα με βουτυρόκρεμα από ζαχαρούχο

ΥΛΙΚΑ
4 αυγα,
100 γραμμαρια ζαχαρη,
400 ml γαλα φρεσκο,
200 ml σπορελαιο,
310 γραμμαρια αλευρι ,
2 βανιλιες,
2 κουταλακια του γλυκου μπεικιν παουντερ,
8 κουταλιες της σουπας κακαο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπαμε τα αυγα με την ζαχαρη και τις βανιλιες να αφρατεψει να στεκεται!Ριχνουμε σιγα σιγα το γαλα,το σπορελαιο

Τελος εχουμε κοσκινισμενα αλευρι,μπεικιν,κακαο και ριχνουμε κουταλια κουταλια δεν θελουμε να ξεφουσκωσουμε το μιγμα

Τοποθετουμε το μιγμα στην λαδοκολα στο ταψακι 25 ν και ψηνουμε στους 180 βαθμους προθερμασμενο 7 λεπτα για 35 λεπτα αλλα επειδη δεν γνωριζω τους φουρνους το ελενχουμε με ξυλακι απο σουβλακι η και οδοντογλυφιδα

Προτεινόμενο Άρθρο Ιερέας κατηγορείται ότι έκλεψε εικόνες, τιμαλφή και 140.000 εupώ από εκκλησία Ιερέας κατηγορείται ότι έκλεψε εικόνες, τιμαλφή και 140.000 εupώ από εκκλησία

Οταν το βγαλουμε το αφηνουμρ να κρυωσει παρα πολυ καλα και με πολυ προσοχη το αναποδογυριζουμε σε λαδοκολα

Πολυ προσοχή
Και συνεχιζουμε το κοβουμε στην μεση

Τελευταία Νέα