ΥΛΙΚΑ
4 αυγα,
100 γραμμαρια ζαχαρη,
400 ml γαλα φρεσκο,
200 ml σπορελαιο,
310 γραμμαρια αλευρι ,
2 βανιλιες,
2 κουταλακια του γλυκου μπεικιν παουντερ,
8 κουταλιες της σουπας κακαο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπαμε τα αυγα με την ζαχαρη και τις βανιλιες να αφρατεψει να στεκεται!Ριχνουμε σιγα σιγα το γαλα,το σπορελαιο
Τελος εχουμε κοσκινισμενα αλευρι,μπεικιν,κακαο και ριχνουμε κουταλια κουταλια δεν θελουμε να ξεφουσκωσουμε το μιγμα
Τοποθετουμε το μιγμα στην λαδοκολα στο ταψακι 25 ν και ψηνουμε στους 180 βαθμους προθερμασμενο 7 λεπτα για 35 λεπτα αλλα επειδη δεν γνωριζω τους φουρνους το ελενχουμε με ξυλακι απο σουβλακι η και οδοντογλυφιδα
Οταν το βγαλουμε το αφηνουμρ να κρυωσει παρα πολυ καλα και με πολυ προσοχη το αναποδογυριζουμε σε λαδοκολα
Πολυ προσοχή
Και συνεχιζουμε το κοβουμε στην μεση
Ανησυχία στις Βούτες Ηρακλείου: Εκκενώνονται τουλάχιστον τέσσερα σπίτια μετά τις ρωγμές – Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η περιοχή, λέει ο Λέκκας
Ευxάριστα νέα στην ελληνική showbiz: Επιβεβαιώθnκαν οι φńμες – Έγκυoς αγαπnμένη και γνωστń ηθοποιός – Έτσι το αvακοίνωσε
Κ. Μητσοτάκης: «Πώς έσωσα τον γάμο μου με τη Μαρέβα – Το διαζύγιο δεν είναι η εύκολη λύση»
Γιώργος Παπαδάκης: Με δάκρυα στα μάτια ανακοίνωσε το τέλος του «Καλημέρα Ελλάδα» μετά από τρεις δεκαετίες