ΥΛΙΚΑ
4 αυγα,
100 γραμμαρια ζαχαρη,
400 ml γαλα φρεσκο,
200 ml σπορελαιο,
310 γραμμαρια αλευρι ,
2 βανιλιες,
2 κουταλακια του γλυκου μπεικιν παουντερ,
8 κουταλιες της σουπας κακαο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπαμε τα αυγα με την ζαχαρη και τις βανιλιες να αφρατεψει να στεκεται!Ριχνουμε σιγα σιγα το γαλα,το σπορελαιο
Τελος εχουμε κοσκινισμενα αλευρι,μπεικιν,κακαο και ριχνουμε κουταλια κουταλια δεν θελουμε να ξεφουσκωσουμε το μιγμα
Τοποθετουμε το μιγμα στην λαδοκολα στο ταψακι 25 ν και ψηνουμε στους 180 βαθμους προθερμασμενο 7 λεπτα για 35 λεπτα αλλα επειδη δεν γνωριζω τους φουρνους το ελενχουμε με ξυλακι απο σουβλακι η και οδοντογλυφιδα
Οταν το βγαλουμε το αφηνουμρ να κρυωσει παρα πολυ καλα και με πολυ προσοχη το αναποδογυριζουμε σε λαδοκολα
Πολυ προσοχή
Και συνεχιζουμε το κοβουμε στην μεση
Σία Κοσιώνη: «Ήμουν το τίποτα και ξαφνικά γνώρισα τον Μπακογιάννη και έγινα κάτι»
Ούτε Λέοντες, ούτε Ταύροι, ούτε Υδροχόοι: Κι όμως γι’ αυτά τα 5 ζώδια η επόμενη εβδομάδα θα είναι από τις καλύτερες του 2025
Θρήνος για την Χαρούλα – Πέθανε πρόωρα και σκόρπισε θλίψη σε μια ολόκληρη κοινωνία
Δεν αφαιρέθηκε η επιμέλεια των παιδιών της Μαρίας Καρυστιανού – Σοκάρουν αυτά που γράφονται