Χρήσιμα

Δεν θα μείνει κομμάτι: Η πιο νόστιμη Πιπερόπιτα με ζουμερή γέμιση που έχεις φάει

Πιπερόπιτα: Μια πεντανόστιμη πίτα με ζουμερή γέμιση με πιπεριές, φέτα και γραβιέρα
Δεν θα μείνει κομμάτι: Η πιο νόστιμη Πιπερόπιτα με ζουμερή γέμιση που έχεις φάει

Πιπερόπιτα: Μια πεντανόστιμη πίτα με ζουμερή γέμιση με πιπεριές, φέτα και γραβιέρα

Υλικά
1 κρεμμύδι
1 πράσο
5-6 κ.σ. ελαιόλαδο
4 πιπεριές κόκκινες
2 πιπεριές πράσινες
3 πιπεριές κίτρινες
αλάτι
πιπέρι
1 κ.σ. ρίγανη
700 γρ. φύλλα χωριάτικα
50 γρ. ελαιόλαδο, για τα φύλλα
200 γρ. φέτα
250 γρ. γραβιέρα, τριμμένη
20 γρ. σουσάμι

Διαδικασία

Τοποθετούμε ένα μεγάλο τηγάνι σε δυνατή φωτιά και βάζουμε 5-6 κ.σ. ελαιόλαδο.

Κόβουμε το κρεμμύδι σε λεπτές φέτες και τις βάζουμε στο τηγάνι. Κόβουμε το πράσο σε κυβάκια και τα ρίχνουμε στο τηγάνι.

Προτεινόμενο Άρθρο Auτή είναι η μоρφή καpκiνου που πάσχεı ο Αλέξης Κούγιας – Αποκάλυψε όλη την αλήθεια ο ίδιος Auτή είναι η μоρφή καpκiνου που πάσχεı ο Αλέξης Κούγιας – Αποκάλυψε όλη την αλήθεια ο ίδιος

Κόβουμε τις πιπεριές σε λεπτές φέτες και τις βάζουμε στο τηγάνι με τα υπόλοιπα λαχανικά.

Σοτάρουμε 20-30 λεπτά για να πέσει ο όγκος από τις πιπεριές και να καραμελώσουν όλα τα λαχανικά.

Τελευταία Νέα