Πιπερόπιτα: Μια πεντανόστιμη πίτα με ζουμερή γέμιση με πιπεριές, φέτα και γραβιέρα
Υλικά
1 κρεμμύδι
1 πράσο
5-6 κ.σ. ελαιόλαδο
4 πιπεριές κόκκινες
2 πιπεριές πράσινες
3 πιπεριές κίτρινες
αλάτι
πιπέρι
1 κ.σ. ρίγανη
700 γρ. φύλλα χωριάτικα
50 γρ. ελαιόλαδο, για τα φύλλα
200 γρ. φέτα
250 γρ. γραβιέρα, τριμμένη
20 γρ. σουσάμι
Διαδικασία
Τοποθετούμε ένα μεγάλο τηγάνι σε δυνατή φωτιά και βάζουμε 5-6 κ.σ. ελαιόλαδο.
Κόβουμε το κρεμμύδι σε λεπτές φέτες και τις βάζουμε στο τηγάνι. Κόβουμε το πράσο σε κυβάκια και τα ρίχνουμε στο τηγάνι.
Κόβουμε τις πιπεριές σε λεπτές φέτες και τις βάζουμε στο τηγάνι με τα υπόλοιπα λαχανικά.
Σοτάρουμε 20-30 λεπτά για να πέσει ο όγκος από τις πιπεριές και να καραμελώσουν όλα τα λαχανικά.
Ανησυχία στις Βούτες Ηρακλείου: Εκκενώνονται τουλάχιστον τέσσερα σπίτια μετά τις ρωγμές – Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η περιοχή, λέει ο Λέκκας
Ευxάριστα νέα στην ελληνική showbiz: Επιβεβαιώθnκαν οι φńμες – Έγκυoς αγαπnμένη και γνωστń ηθοποιός – Έτσι το αvακοίνωσε
Κ. Μητσοτάκης: «Πώς έσωσα τον γάμο μου με τη Μαρέβα – Το διαζύγιο δεν είναι η εύκολη λύση»
Γιώργος Παπαδάκης: Με δάκρυα στα μάτια ανακοίνωσε το τέλος του «Καλημέρα Ελλάδα» μετά από τρεις δεκαετίες