Πιπερόπιτα: Μια πεντανόστιμη πίτα με ζουμερή γέμιση με πιπεριές, φέτα και γραβιέρα
Υλικά
1 κρεμμύδι
1 πράσο
5-6 κ.σ. ελαιόλαδο
4 πιπεριές κόκκινες
2 πιπεριές πράσινες
3 πιπεριές κίτρινες
αλάτι
πιπέρι
1 κ.σ. ρίγανη
700 γρ. φύλλα χωριάτικα
50 γρ. ελαιόλαδο, για τα φύλλα
200 γρ. φέτα
250 γρ. γραβιέρα, τριμμένη
20 γρ. σουσάμι
Διαδικασία
Τοποθετούμε ένα μεγάλο τηγάνι σε δυνατή φωτιά και βάζουμε 5-6 κ.σ. ελαιόλαδο.
Κόβουμε το κρεμμύδι σε λεπτές φέτες και τις βάζουμε στο τηγάνι. Κόβουμε το πράσο σε κυβάκια και τα ρίχνουμε στο τηγάνι.
Κόβουμε τις πιπεριές σε λεπτές φέτες και τις βάζουμε στο τηγάνι με τα υπόλοιπα λαχανικά.
Σοτάρουμε 20-30 λεπτά για να πέσει ο όγκος από τις πιπεριές και να καραμελώσουν όλα τα λαχανικά.
Mου είπε ότι είναι αστροναύτης και ζήτησε να του στείλω 30.000€ για να επιστρέψει στη Γη και να παντρευτούμε
Μόλις μαθεύτηκε: Πολύ άσχημα νέα για τον Στέλιο Διονυσίου
Βαρθολομαίος στους διασώστες της ΑΕΚ: «Πώς μπορώ να αρνηθώ σε εσάς;»
«Ράγισε καρδιές» με τον επικήδειο λόγο της η κόρη του Δημήτρη Σούρα: «Μου λείπεις ήδη μπαμπά μου»