Πιπερόπιτα: Μια πεντανόστιμη πίτα με ζουμερή γέμιση με πιπεριές, φέτα και γραβιέρα
Υλικά
1 κρεμμύδι
1 πράσο
5-6 κ.σ. ελαιόλαδο
4 πιπεριές κόκκινες
2 πιπεριές πράσινες
3 πιπεριές κίτρινες
αλάτι
πιπέρι
1 κ.σ. ρίγανη
700 γρ. φύλλα χωριάτικα
50 γρ. ελαιόλαδο, για τα φύλλα
200 γρ. φέτα
250 γρ. γραβιέρα, τριμμένη
20 γρ. σουσάμι
Διαδικασία
Τοποθετούμε ένα μεγάλο τηγάνι σε δυνατή φωτιά και βάζουμε 5-6 κ.σ. ελαιόλαδο.
Κόβουμε το κρεμμύδι σε λεπτές φέτες και τις βάζουμε στο τηγάνι. Κόβουμε το πράσο σε κυβάκια και τα ρίχνουμε στο τηγάνι.
Κόβουμε τις πιπεριές σε λεπτές φέτες και τις βάζουμε στο τηγάνι με τα υπόλοιπα λαχανικά.
Σοτάρουμε 20-30 λεπτά για να πέσει ο όγκος από τις πιπεριές και να καραμελώσουν όλα τα λαχανικά.
Μεγάλες Xαρές για Ελένη Βουλγαράκη: Ανακοίνωσε τα ευxάριστα με μία φώτo – Τρισευτυxισμένoς ο Φώτης Ιωαννίδης
Ιωάννα Τούνη: Παίρνει τον Πάρη στην Θεσσαλονίκη – Τα δώpα και το ξεκαθάρισμα στο σπίτι της
Το ψυγείο έχει ένα μικρό κουμπί που μπορεί να σας εξοικονομήσει χιλιάδες εupώ στον λογαριασμό σας. Πολλοί όμως δεν το γνωρίζουν
Κλειστά σχολεία έως 28/2 σε αυτές τις περιοχές